08jun2022

''Rouwverwerking''

Van 19:45 tot 21:45

Hervormd Centrum

Stuivenbergstraat 51, 8281 EK Genemuiden

Wij nodigen u van harte uit op onze eerste regio-avond in Genemuiden. Het regiobestuur voelt zich verantwoordelijk voor het hele noorden. Daarom zijn wij verheugd dat wij een eerste avond mogen beleggen in Genemuiden. Wij zijn al bijna 25 jaar actief in Staphorst. Sinds vorig jaar mag ook een Genemuidenaar zitting nemen in het regiobestuur. Onlangs heeft ds. H. Lassche in Staphorst een lezing gehouden over “Rouwverwerking”. Deze lezing was zeer waardevol. Ds. H. Lassche is bereid om deze lezing ook in Genemuiden te houden.

De avond wordt gehouden op D.V. woensdag 8 juni in het Hervormd Centrum, Stuivenbergstraat 51 te Genemuiden, aanvang 19.45 uur, inloop vanaf 19.15 uur met koffie en thee. De voorzitter van Regio Noord, de heer K. Slager, hoopt de avond te openen met een welkomstwoord.

In de pauze kunnen er schriftelijk vragen worden ingeleverd. Na afloop van de avond staat er bij de uitgang een collectebus voor de bestrijding van de onkosten. De avond is voor iedere belangstellende vrij te bezoeken.

Voor verdere informatie of vragen over deze avond kunt u mailen naar regionoord@eenhandreiking.nl of telefonisch contact opnemen met de heer K. Slager: 06-29147509.