Als er voorafgaand aan uw lidmaatschap nog vragen zijn, kunt contact met ons opnemen.
  (Contactgegevens zijn te vinden op de contactpagina)

  Informatie lidmaatschap

  Regelmatig krijgen wij de vraag wat er bij komt kijken om lid te worden van Een Handreiking. Onze vereniging is er met name voor familieleden (en andere betrokkenen) die met de zorg van de psychiatrische patiënt te maken hebben. Een Handreiking wil graag een helpende hand bieden aan gezins – en familieleden door het geven van ondersteuning en informatie en door het behartigen van hun belangen in de zorgketen. Wij richten ons op onderling contact, advies en voorlichting en belangenbehartiging. 

  Uiteraard stellen wij het op prijs als u lid van onze vereniging wilt worden! U ontvangt dan naast de uitnodigingen voor de georganiseerde (regio)avonden en landelijke dag ook vier keer per jaar ons verenigingsblad. De kosten van het lidmaatschap bedragen 18 euro per jaar. 

  Om lid te kunnen worden ontvangen wij graag een mailtje of bericht via het contactformulier op de website waarin u aangeeft lid te willen worden. Ook ontvangen wij dan graag uw naam, adresgegevens en het mailadres waarmee u bij ons geregistreerd wilt worden.

  Graag tot ziens op een van onze avonden (zie agenda)!