07sep

Maatregelen regioavonden m.b.t. Corona

In het vorige stukje schreven we over de coronacrisis waarin we terecht waren gekomen. Inmiddels zijn we maanden verder. Maar… het virus is er nog steeds en elke dag zijn er weer honderden besmettingen. Gelukkig nemen de aantallen op de IC’s nog niet toe en dat is een opmerkelijke zegen.

Gelukkig zijn er door het kabinet ook verruimende maatregelen genomen, zodat er weer vergaderingen gehouden kunnen worden en samenkomsten. Vandaar dat wij u bericht hebben dat alle regio-samenkomsten en onze landelijke vergadering D.V. weer door kunnen gaan. Onder de ‘knop’ AGENDA kunt u zien waar welke avonden worden gehouden. Iedereen begrijpt dat voor elke samenkomst de RVIM–maatregelen gelden. Kort samengevat houdt dat in:

  • We houden 1,5 meter afstand van elkaar;
  • We desinfecteren onze handen bij binnenkomst;
  • We schrijven onze namen, telefoonnummers en mailadressen op, zodat we elkaar kunnen bereiken mocht er een brandhaard ontstaan;
  • Wie zich ziek voelt, blijft thuis.

Dit zijn de bekende regels en elke kerk/zaal waarin we bij elkaar komen, heeft wellicht nog nadere afspraken, die u dan ter plekke hoort. Als iedereen meewerkt en oplet, dan kan en mag het weer en daar zijn we zeer dankbaar voor! Komt u ook weer? Graag tot ziens!