Welkom bij de regio Veenendaal! Wij komen 2 keer per jaar samen in één van de zalen van de Ger. Gem. Veenendaal (Vijftien Morgen 51, Veenendaal). Bent u / ben jij al bekend met de avonden van Een Handreiking? Dan hopen we u graag nogmaals te zien! Gaat u voor de eerste keer? Wel, kom!

Wij zijn voor vragen en opmerkingen bereikbaar via ons mailadres: regioveenendaal@eenhandreiking.nl

Bestuursleden

W. Blijleven

Voorzitter

Mijn naam is Wim Blijleven. Vanaf mei 2021 mag ik voorzitter zijn van de werkgroep Veenendaal bij de vereniging Een Handreiking.
Ik ben getrouwd met Annette. We hebben samen 7 kinderen gekregen, waarvan 1 dochter in 2000 op 7 jarige leeftijd is overleden.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de IT-sector.
Graag zou ik het doel van de vereniging willen onderstrepen! Het is heel waardevol om mensen te mogen en kunnen ondersteunen in de vaak zware last die ze op hun schouders dragen bij psychische zorgen in de familie, vrienden- of kennissenkring. We weten hier uit ondervinding een klein beetje van.

W. Ebbers

Secretaresse

Mijn naam is Willy Ebbers. Sinds 2003 ben ik secretaresse van de werkgroep regio Veenendaal en proberen wij twee keer per jaar een lezing te organiseren voor onze leden. Sinds 2019 ben ik met pensioen, daarvoor heb ik gewerkt als praktijkverpleegkundige bij huisartsen in Zeist, waarbij ik ook patiënten zag, die familie waren van iemand met psychische problemen. Dan zag ik ook hun worstelingen en verdriet. Ik vind het fijn om een klein steentje bij te dragen aan de  vereniging.

 

H. Anker - Bennekom

Lid

Mijn naam is Hennie Anker. Ik ben bijna vanaf het begin lid van de vereniging Een Handreiking. Sinds 2003 ben ik lid van de werkgroep Veenendaal. Een aankondiging in de krant was het laatste zetje om naar de landelijke dag van Een Handreiking te gaan. Dat was het begin om lid te worden van de vereniging. Als ‘familie van’ mag ik wel zeggen dat ik ervaringsdeskundige ben. Ik mag al bijna 45 jaar getrouwd zijn, ben moeder van 4 kinderen en oma van 4 kleinkinderen.
Sinds vorig jaar ben ik met pensioen. In mijn werk als verzorgende in de wijk kwam ik ook vaak psychisch lijden/verdriet tegen. Wat is het dan goed om naast iemand te kunnen staan en een luisterend oor te bieden. Dit is het waarom ik de vereniging een warm hart toe draag.

E. Karels

Lid

Even voorstellen! Ik ben Elmira Karels, en sinds 2013 ben ik als bestuurslid betrokken bij de vereniging Een Handreiking. In mijn werk als zowel Psycholoog en POH-GGZ heb ik meermaals gezien welke belasting er op de ‘naaste-van’ kan liggen. ‘Wanneer één lid lijdt, lijden alle leden mee’. Wat is het daarom belangrijk dat er een plek is om terecht te kunnen met vragen, en waar (Bijbelse) steun en bemoediging te ontvangen is. De doelgroep en het doel van Een Handreiking heeft dan ook mijn hart. Ik zie elke keer weer hoe goed het onderlinge contact kan doen, in combinatie met de handreikingen die tijdens de lezingen worden meegegeven.

Agenda

13apr2023

Voorjaarsbijeenkomst regio Veenendaal

Autisme binnen het gezin en in relaties

Van 19:45 tot 22:00

Adventkerk

Vijftien Morgen 51 Veenendaal

Meer informatie...